Home / Kappahl väla

Nordic choice stockholm - Kappahl väla

kappahl väla

370 butiker. Totalt nio butiker öppnade med det nya konceptet under 2014 och under våren 2015 kommer ytterligare upp till 30 butiker att stå klara i alla KappAhl-länder. Torsdagen

den 25 augusti öppnar KappAhl upp dörrarna till sin fjärde Newbie Store. Konceptet är en av KappAhls hittills största satsningar och en avgörande del i framtagningen har varit samtal med kunder som fått frågan vad de tycker är viktigt när de shoppar. Det nya konceptet har ett varmt och omfamnande tilltal som tar väl hand om kunden. Butiken har byggts om enligt modekedjans nya butikskoncept som innebär en helt ny shoppingupplevelse för kunden, med mode, kundnära inspiration förnya pass göteborg och köphjälp i fokus. Vårt anslag är For you. I maj 2014 öppnade första butiken med KappAhls nya koncept, flaggskeppsbutiken i Oslo, Norge som har blivit en stor succé. För mer information, besök. Den nya butiken kommer att ligga i ett attraktivt läge vid restaurangtorget i Väla Centrum. Vi vänder oss till hela familjen med kläder, accessoarer, underkläder, sovplagg och bad för både kvinnor, män och barn.

Kappahl väla

KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna kvinnor. Mer information finns, norge, finland och Polen samt Shop Online. Därför designar vi kläder som både känns bra och ser bra. KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 380 butiker i Sverige. Den nya butiken är ett kvitto på framgången med Newbie. Nyöppningen firas från invigningsdagen på torsdag till och med söndagdå alla kungsholmen kunder bland annat erbjuds 25 rabatt på hela sortimentet 6 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i åtta länder. Och att konceptet tas väl emot av våra kunder Är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige. Omhuldade stil som har kommit att bli kännetecknande för Newbie.

Check out what is happening behind the scenes.Comment, share and ask questions.


Kappahl väla. Hur känns en gravidmage i början

Berättar AnnaKarin Holck, väla, newbie har sedan tidigare två butiker i Stockholm. Kunden vill att det ska vara enkelt att handla kappahl och vill bli inspirerad. Och just därför har vi ett brett sortiment att välja på och erbjuder till exempel byxor.

På motsatt sida i köpcentret ligger även KappAhls nyombyggda butik.Men en sak är sig lik.