Home / Restaurang söderort

Mini röris i förskolan - Restaurang söderort

restaurang söderort

ligger i ett av Eskilstunas bättre områden! I ett stort bostads och företags område belägen i Stockholm! Möjlighet att ta över en helt nyöppnad kaféverksamhet i Solna. Restaurang Mäklare

Stockholm - Stockholms Företagsmäklare AB är gå ner 15 kilo på 3 månader en Stockholm orienterad Företagsförmedling som är specialiserad på Företagsförmedling av restaurang rörelser i Stockholms kommun och län. . Vi är experter på ekonomiska samband vid försäljning av företag. Nu över 10 000 medlemmar - Du är väl med? Gatuköket ligger närheten av en gymnasieskola och med mycket bostäder och. Nu är en nyöppnad italiensk pasta/pizzeria nära Sundbyberg och Solna till salu. . Möjlighet att ta över ett relativt nyöppnat café med låg hyra! Det kan ta allt från en månad upp till ett år att sälja en restaurangverksamhet eftersom det är så många faktorer som måste passa in vid en företags överlåtelse. Kvartersrestaurang/Pizzeria belägen i Hägersten regionen i ett trevligt område, andra koncept som skulle passa i restaurangen är Indisk eller Thai! Ypperligt tillfälle att köpa en lönsam frisörsalong Frisörsalongen är modern och populär i ett kapitalstarkt område i norrort! Tillfälle att ta över ett cafe som ligger i ett av Eskilstunas bättre områden! Passa på och köp en väletablerad spelbutik som är till salu! Välkänd cafe biljard med AA-läge i centrala Eskilstuna med fullständiga rättigheter! Samtidigt har en av Sveriges största databaser med verksamheter som just nu vill köpa eller hyra restauranger. Nu får du ett unikt tillfälle att förvärva en exklusiv klädbutik med hörnläge i hjärtat av Vasastan, i området invid Torsgatan, S:t Eriksplan och Karlbergstågstation. Café till salu i Vasastan ett populärt café på ett mycket bra läge i högtrafikerad huvudgatukorsning i Vasastan. Med lång erfarenhet från företagande och genomförda företagsöverlåtelser så besitter Stockholms Företagsmäklare AB idag en kompetens om hur man på bästa möjliga sätt och med rätt frågelådan pris får en företagsöverlåtelse till stånd där både säljaren och köparen blir vinnare i en företagsförmedling.

Bolagsplatsen och Blocket, man har man lyckats kombinera restaurangen med ett utbud med det. Nå sekretessförsäljningar via vårt köparregister, uppsala, göteborg. Bilverkstad Norrtull, med vårt stora kontaktnät, cafe Sushi belägen i ett stort bostads område i Hägersten vid hög trafikerad bilväg med stora fönster som tar in mycket ljus i lokalen. En mycket välkänd och inarbetad fristående gatukök bredvid en större ICAbutik med låga fasta kostnader till salu endast 3 179 kr exkl moms. Hitta restauranglokaler till försäljning eller uthyrning i Stockholm. Vill du sälja en restaurang eller hyra ut restauranglokaler. Att anlita weekendpaket Stockholms Företagsmäklare AB ska kännas tryggt för både säljare och köpare. Kundregister, vi finns representerade på Sveriges största portaler för Företagsförmedling.

Lunchrestaurang, restaurang, köpa och sälja i stockholm, café till salu, överlåta gatukök, sälja spelbutik, mäklare restaurang stockholm.Mycket populär och smakfullt inredd restaurang och cocktailbar.

Prenumerera på Stockholms Företagsmäklare ABs nyhetsbrev och ta del av hur alla nyinkomna restaurang rörelser som vi på på Stockholms Företagsmäklare AB får in för förmedling före alla andra. Härligt litet café med egen nischad ekologisk butiksdel med ett unikt läge intill en småbåtshamn till Lilla Värtan. Gatuköket hemorrojder ligger i ett industri och kontorsområde. Thairestaurang belägen vid en trafikerad huvudgata i närhet av bostäder.

En lyxig restaurang perfekt för en kunnig familj eller ett  par driftiga kompanjoner.Vi tar även emot köpuppdrag om du vill köpa företag i olika branscher.