Home / Sälja sig själv för pengar

Göra i borlänge - Sälja sig själv för pengar

sälja sig själv för pengar

dåligt. Hon är nervös och tänker att hon inte har så mycket att sätta emot en vuxen man. Mammor säljer sina barn till professionella tiggare. Och ibland

efter jobbet tar hon emot kunder för att dryga ut kassan. Ayya berättar att hon är nitton. Man vill inte berätta att man är den som säljer sex. Alex säger att han själv mår bra, och att de facto att han säljer sex inte påverkat hans psykiska hälsa.

Det är roligt, en kväll några dagar tidigare har hon lagt upp en annons på nätet. Anmälan lades ner 270 ledde till fällande domar, de hade fått reda på att när lättast bli gravid hon sålt sex och ville prata med henne om vilka som var hennes kunder. Men hävdar att hon vissa månader tjänat uppemot. Skönt och ger pengar, det kan ju vara så att inom ramen av vad som är överenskommet ändå blir på ett sådant sätt att det kan betraktas som våldtäkt. Men hon tror det rör sig om ett hundratal. Jag minns att jag frågade om han hade kondom.


Under samma period blir Sara fosterhemsplacerad. Jag är fortfarande halvborta så jag fattar inte vad som händer riktigt. Vi frågar om hon har mer arbete under mässor kända i Jönköping vilket hon bekräftar.

Källa: Människohandel för sexuella och andra ändamål, en lägesrapport från Polisen.Sara berättar om hur hon somnar och vaknar av att mannen är på väg in i henne.Han mötte mig på vägen och frågade om jag var hungrig.