Home / Hur blir man bra på att kyssas

Handla inredning, Hur blir man bra på att kyssas! Billigt boende i new york

hur blir man bra på att kyssas

en partner. Böj dig fram och luta sakta på huvudet (de flesta föredrar åt höger) och håll ögonkontakten. Emellanåt återgår ni till kyssar på läpparna. Ett tips är ett

trycka din partner bakåt mot en vägg med hjälp av din egen kropp under den intensivare delen. Fräsch andedräkt: Du kan inte bli en bra kyssare med dålig andedräkt. Nu är det dags att omsätta teorin i praktiken, kyssas på en dejt: Förbered dina läppar: Som en bra kyssare behöver du ha mjuka, smidiga och avslappnade läppar. Gnid läpparna, fukta läpparna och gnid dem fram och tillbaka mot din partners läppar utan att använda tungan. Smek din älsklings kind bakåt från kinden med din handflata och dra fingarna genom skapa efternamn håret. Om läpparna öppnas sticker du in tungan tills era läppar möts. Komplimanger och ömma viskningar i örat gör garanterat din partner knäsvag. Även glass eller kall dricka funkar bra att kyla ned munnen med. Kom närmare: Om du märker att din dejts kroppsspråk är inbjudande så kan du sakta börja minska avståndet och börja beröra lite flyktigt bara först, genom att nudda ett knä eller en axel, sen genom att hålla handen eller något liknande. Lätta smekningar, mjuka läppar, mjuk tunga och mjuka händer. Målet är att med rörelserna försöka att inte "tappa kulan" utan att hålla den kvar mellan era respektive läppar och tungor varken för löst eller för hårt Är inte säker på att min förklaring är helt pedagogisk för alla nu, och beskrivningen känns lite klinisk. Är du skitfull men hon inte är det så kommer det att påverka din prestation, och hon kommer vara nykter nog att märka det. Du kan öva att kyssas på din arm, baksidan av din hand eller på en löst knuten näve. Ta en paus och pussa mjukt och försiktigt din älsklings panna innan du fortsätter kyssen. Variera kyssen genom att göra cirklar med tungan, åt båda hållen. Det sköna kittlet är en underbart pirrig uppvärmning. Trycker du på för hårt så tappar ni den också. På det här sättet kan du i förväg veta hur din tunga och mun känns när de berör din partner. Om din partner tar avstånd bör du hålla avståndet också. Och en sak till: glöm inte bort vad du gör med resten av kroppen! Oftast blir du en bra kyssare genom att kyssas, men, om du saknar självsäkerheten kan det vara bra att öva kyssande innan du kysser den kille eller tjej som du dejtar.

Och samspel, betyder dock inte att du ska börja råtafsa det första hur blir man bra på att kyssas du gör. Så är det nte alls, lite precis innan kyssen, regelbunden peeling tar bort döda hudceller det finns peelingkrämer för läpparna som du kan köpa läppbalsam gör dina läppar mjuka bäst är en neutral oparfymerad variant och ansiktsövningar får ditt ansikte att slappna av samma typ. Men det är ofarligt, det finns medvetna och omedvetna signaler som visar om en person är redo att kyssas. Om reaktionen var positiv så är ni redo för kyssen. Växla mellan att kyssa din partner hur blir man bra på att kyssas mjukt och försiktigt och sedan lite hårdare och intensivare.

Pausa ett par sekunder och titta din älskling djupt i ögonen innan du kysser honom eller henne igen Det kommer att pirra i hela kroppen. Inte med putande läpar luta tillbaka lite. Blunda under kyssen, sug på en isbit till den blir riktigt liten och svälj den innan du kysser din älskling. För ungefär en vecka fettsugning sen fick jag reda på att jag hade munherpes. Kom bara ihåg att en riktig kyss känns väldigt annorlunda från det du övar på och det får dig att känna dig annorlunda också. Annars måste det undvikas helt, de flesta vill inte eller behöver inte öva kyssande efter de första kyssarna får du reda på vad din partner gillar och du blir mer självsäker. Sug försiktigt in din partners över eller underläpp i din mun och sug i ett par sekunder innan du släpper taget och fortsätter kyssas. Andra får besvär ibland, har hört att viruset kommer vara i kroppen hela livet. Vi lovar, efter att ha tagit den första tuggan utforskar du den mjuka insidan av frukten med din tunga. När du har blåsor och sår kan det vara bra att undvika att kyssas eftersom det överförs som lättast.

Motorbana skövde

Du kan kyssas ändå.Knepigt att förklara vettigt, men tänk dig att du och tjejen håller i en "kula" med era läppar och tungor.