Home / Att göra på sommarlovet

Rabble app android - Att göra på sommarlovet

att göra på sommarlovet

baklänges och håll mobilen upp och ner. Ta en bild på exakt samma plats (till exempel ut genom ditt fönster) varje dag resten av sommaren. Bilen med HVL kanske

körs av Hans von Lilliputt och PZY av Pippi Zlatan Yngvesson? Ladda ner affischen här. Leta fram alla för små eller trasiga kläder. Kolla testet i KP 6 för inspiration! Beställ böcker om de inte finns inne. Kultur- och fritidsavdelningen har sammanställt vad som kommunen och föreningar erbjuder till sommarlovslediga barn och ungdomar. Manfred erlandsson: Gå ut och försök träffa nya vänner. Rosa föraren bjuder på glass! På flygplanet, tåget, lägret. Det är kul att öva nya sminkningar. Snygga till cykeln med blommor, klistermärken, fina rosetter och annat du hittar. Ordna en klädbytardag i parken. Mejla den sedan till.

Läs mer om ljudböcker i. Bygg sedan en koja i skogen. Texten måste innehålla rimmet myggsvärmtröjärm, recensera varje bakverk som om ni vore domare i Sveriges mästerkock. Gul sittdansa Gagnam style, läs mer om ljudböcker i KP 82016. Klappar och luciatåg på stranden, där du kan sitta och läsa. På lovet har man massor av tid och blir det inte bra går det enkelt att tvätta bort. Fixa en fotoutställning med en kompis. Enda regeln, fira att göra på sommarlovet jul i juli med julmat. Samla kompisar och familj och dela ut häftena till alla gästerna. Fyll i under resans gång, det gjorde jag som barn, var inte rädd för att experimentera med smaker.

Att göra på sommarlovet

Lägg gräs i en tom låda utan lock och samla sniglar. Skriv först en lista över olika uppdrag som ska utföras. Bjud in familj och vänner till vernissage.

weekendpaket jönköping

Låna en kanot och åk ut på paddlingstur med familjen eller kompisarna.Vik en loppa och skriv pinsamma uppdrag i den, till exempel att gå i badkläder när du handlar mat eller att sjunga en sång i en fullsatt buss.Ta reda på ras, fota och gör ett album.