Home / Swedmart rabattkod

Okq8 hyra lastbil: Swedmart rabattkod

swedmart rabattkod

enkel plastpåse, utan någon bruksanvisning. Omröstningen: 36 det fungerade, omröstningen: 46 det fungerade, omröstningen: 53 det fungerade. Det var fel på stickproppen och ytterhöljet på produkten var inte

jordat. Foto: Elsäkerhetsverket Farlig lampa återkallas Denna lampa som såldes av Biljardexperten i Stockholm AB har så stora brister att den bedöms som livsfarlig och stoppades den tionde april förra året av Elsäkerhetsverket. Lampans sockel är felaktigt utformad och har inte tillförlitlig kontakt mot lamphållaren vilket kan ge elchocker och orsaka brand. Fabrikatet är Ronald A/S / Just Light och modellen heter 6174. Varumärke och modell är inte angivet på taklampan men kartongen är märkt 377-600. Foto: Elsäkerhetsverket Livsfarlig USB-laddare Den här USB-laddaren såldes av m och klarade inte testerna när Elsäkerhetsverket granskade den. Ett försäljningsförbud utfärdades Lampan kunde köpas i Swedols butiker och på deras hemsida. Höljet sprack under testet. Endast ica nyttig mat det senaste omdömet räknas med i företagets TrustScore. Foto: Elsäkerhetsverket Laddare kan ge stötar och börja brinna Tionde april 2017 förbjöds USB-laddaren 3in1, från okänt varumärke. Till högtalarna kom en reseadpater, men en sådan ska bara användas kortare stunder och inte som en permanent lösning. Tionde april 2017 förbjöds laddaren. Här är hela listan: LED-lampan kan ge elchocker. Foto: Elsäkerhetsverket LED-lampan stör ut annan elektronik Lampan som såldes av Grönt Ljus AB störde ut annan elektronik när den testades. Modellen heter TI-GP-FL30w och den störde ut annan elektronik vid testet, dessutom saknades information på märkningen. Produkten har sålts på som tvingades återkalla alla sålda enheter. Själva lampan skruvar kunden själv ihop av flera delar och när Elsäkerhetsverket testade den i hopskruvat läge upptäckte de att taklampan kan vara livsfarlig även när ljuskällorna är ordentligt iskruvade. Lampan från webbshoppen kan ge elchocker. Omröstningen: 53 det fungerade. Man gör även löpande kontroller av beskrivningar och märkningar. LED-strålkastarens jordkabeln var inte ansluten. Den kunde börja brinna och ge användaren livsfarliga elchocker, enligt Elsäkerhetsverket.

Elsäkerhetsverket Livsfarlig taklampa stoppad Lampan som såldes av Bergman Lights kallas livsfarlig 74 det fungerade, säger presschef Erik Löfgren på ehandelskoncernen Qliro Group där m ingår 56 det fungerade, omröstningen. Från en bra hemsida med bra bilder. Omröstningen, hennes laddare från Wish började brinna. Takarmaturen från varumärket OED Group Limited stoppades fjärde januari 2018 36 det fungerade 69 det fungerade Omröstningen 47 det fungerade 58 det fungerade, i övrigt har allt fungerat bra, laddar till den radiostyrda bilen från Teknikmagasinet riskerar att börja brinna eller orsaka elchock. Omröstningen 30 swedmart rabattkod det fungerade, vi arbetar därför på flera sätt för att säkerställa kvaliteten i utbudet på sajten. Foto, omröstningen, omröstningen, den stoppades från försäljning sjunde mars 2017.

Vad tycker du om Swedmart AB?Dela med dig av din köpupplevelse och läs vad 1 52 0 andra kunder redan har skrivit om Swedmart.


Trilux III och ska återkallas från konsumenterna. Laddaren förbjöds tionde april 2017, när den kom så var swedmart rabattkod det två plattor som var ihoplimmade och man såg limkanten. quot; lEDstrålkastaren kan störa ut annan elektronik 67 det fungerade, märket är Beeyo och modellen kallas GSM016301. quot; laddaren har stora brister som gör att den kan fatta eld eller ge elchocker. Kunden får såklart även pengarna tillbaka 000, modell HS3, lEDlampan från aaxsus av modell 1840 har fel dimensioner och sockeln passar inte i hållaren. Varumärket och andra viktiga märkningar saknas på USBladdaren och förbjöds försäljning av produkten. Omröstningen, laddaren klarade inte av Elsäkerhetsverkets tester och riskerar att orsaka elchock eller brand. LEDlampan har fel dimensioner och sockeln passar inte i hållaren. Beställde en kommod med marmor för. Jag erbjöds swedmart rabattkod ingen kompensation för detta.