Home / Asiatisk restaurang kungsholmen

Dumma mig påslakan. Asiatisk restaurang kungsholmen

asiatisk restaurang kungsholmen

farang. Hit kommer lokalborna för genuina thailändska smaker, en öl eller exotiska drinkar från baren. Menyn är fullsmockad av spännande varianter med allt från mängder av sushi på

otippade vis till dim sum, vårrullar, tempura och innovativa desserter. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte restaurang en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Ett världsvant och säkert Asien-kort som passar alla. Menyn sträcker sig över flera asiatiska kök, med typiska rätter som sushi, nudlar och bibimbap. Kombinera maten med öl eller ekologiskt vin och avsluta med närproducerad kokosglass och vietnamesiskt kaffe med kondenserad mjölk.

Asiatisk restaurang kungsholmen. Hemmafest polis

Thailändsk curry eller japansk sushi så kommer du att kunna hitta det här och se det lagas i tillsammans spel det öppna köket längst in i lokalen. Barlagda tegelväggar och röda rottingpallar erbjuds en smakresa till södra Saigon. Vasastan Elefantpojken är känt för sitt stimmiga barhäng och thailändska kök. Föredrar du något annat har de en à la cartemeny från hela Asien.

Asiatisk restaurang kungsholmen

Asiatiska restauranger behöver inte innebära billiga sötsura såser. Dammiga drakar och fyra små rätter. Vietnam och Korea samlar guiden de bästa asiatiska samlag restaurangerna i Stockholm Östermalm Weidao På jakt efter Asiens bästa På Weidao mitt i stan hämtar man influenser från resor till asiatiska städer som Bangkok och Seol för att kunna bjuda på en riktig smakresa. Lite 20talsromantiskt och mycket dejtvänligt, i Stockholm hittar du allt fler både genuina och trendigt nytänkande asiatiska krogar som sticker. Och" super bowl" fry me to the moo" dessutom med roliga namn som" Wok och tandoori, just så som det skall smaka.

Asiatisk restaurang kungsholmen. Vad kostar ett frimärke 2018

På den gedigna à la carte-menyn hittar du allt från nudel- och curryrätter till soppor och veganska alternativ.Långholmsgatan 3, Hornstull/Södermalm Ljunggren Trendig asiat på Götgatspucken Hajpad crossover-restaurang i anslutning till Brunogallerian med inspiration från både Asien och Europa.