Home / Slottspaket

Olika frisyrer kort hår: Slottspaket

slottspaket

natt eller två som privatperson. Bo i slottet eller i ett av parkhusen. Smultronställen är noga utvalda herrgårdar, slott och hotell runt om i Sverige. Alla är unika

men de har en sak gemensamt synen på kvalitet. Eftermiddagskaffe, mousserande på rummet, välkomstdrink, 4-rätters middag, övernattning frukost. Koppla av i vardagen och njut av god mat. Slottspaket Det traditionella julbordet är här! Upplev något utöver det vanliga på Mauritzbergs Slott! Ta med kollegorna, vännerna, släkten eller kunderna. Koppla av, bo och njut av god mat i slottsmiljö. Att bo på hotell är att finna en fristad. En oas för kropp och själ, fjärran från vardagens måsten.

Kör E4 11 mil söderut mot slottspaket Helsingborg. Logi, välkomstdrink, dubbelrum, efter färjan, slottsweekend, våra hotellrum är fördelade på slottet. Sök efter slott och herrgårdar och boka snabbt. Enkelrum, boka en herrgårdsweekend eller ett slottspaket i Sverige. Precis som i svunnen tid, eftermiddagsfika, svit 2 350krpers 1 795 krpers 1 925 krpers.

Sätt guldkant på helgen!Bo på slottet eller i något av husen i parken.

Snygga flickor Slottspaket

250 kr för extrasäng slottspaket samt 745 kr för måltiderna. Klicka på ikonen för mera information. Från östersjöområdet MED BÅT, för att boka svit vänligen kontakta oss. God mat och härlig atmosfär alla kännetecken för våra slott slottspaket och herrgårdar i närheten av Sverige.

Våra slott herrgårdar har oftast paket med middag eller spa som gör att ni kan njuta lite extra av er lyxiga vistelse.Vi erbjuder olika hotellpaket med logi och middag, tex.För barn/ungdomar gäller följande priser oavsett boendealternativ: 1-5 år: fritt boende och mat vid användning av befintliga sängar 6-14 år: 250 kr för extrasäng samt 40 kr per år för måltiderna.