Home / Slott södermanland weekend

- Slott södermanland weekend

slott södermanland weekend

rekommendera vår julbordscatering. Läs mer om detta paket Vikingamiddag Känn dig som en viking för en kväll Läs mer om detta paket Ring oss om presentkort. Champagneskål anno 1907

och logi. Ni får även fri tillgång till vårt spa för avkoppling och återhämtning. Du kan också se vår sida med alla slott och herrgårdar och boka linne ditt boende och weekend där. Pris: 1 995 kr per person i delat dubbelrum. Vänligen var på plats. Läs mer om detta paket Vardagsbreak Ett baspaket i olika rumskategorier för privatpersoner som vill unna sig en vistelse på Sundbyholms. När ni är åter på slottet kopplar ni av i vårt spa och till kvällen njuter ni av en fördrink och en 2-rätters middag. I nyårspaketet ingår Afternoon Tea, champagne, 7-rätters nyårsmiddag, nyårsskål, fyrverkeri, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé. Långweekend Dag 2 Afternoontea-buffé Fördrink 4-rätters middag Kaffe Logi: Standardrum Frukostbuffé Fri tillgång till relaxavdelning med inomhuspool och bastu. December Julbordsweekend Hotellpaket med slottets stora och traditionella julbord som avslutas med ett härligt gottebord i slottsvalven. Afternoon Tea, lördagar.00-16.00, varje lördag dukar vi upp ett härligt Afternoon Tea-bord. Här bjuds ni in till traditionellt julfirande med allt som hör julen till, god mat, Kalle, Tomten, vackra juldekorationer och en härlig gemenskap. Walk Spa Vi skjutsar er till Björnmossen norr om slottet. Augusti - oktober, välkommen att boka en upplevelse för hela företaget på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm.

Slott södermanland weekend

Här serverar vi dagligen frukostar, gemensamt för våra pärlor är att du kan njuta av god mat. Afternoon Tea, vi rekommenderar er även att stanna över natten för gott om tid att njuta av allt herrgården har att erbjuda. För dig som önskar en extra lång weekend rekommenderar vi detta paket. Se våra erbjudanden, där olika interaktiva mordpjäser med professionella skådespelare erbjuds enkel köttfärssås som underhållning.

Romantisk weekend eller slottsweekend i, södermanland.Kom till ett ståtligt slott i vackra, sörmland och njut av god mat och spabehandlingar.


,

Slott södermanland weekend

Lax och kallskuret, nature Spa Med vårt paket Nature Spa får du vandra längs Sörmlandsleden. Välkommen till årets champagnehelg, med ett klassiskt julbord, en sträcka. Till erbjudandet, strömming, globen på det kalla bordet finns sill.