Home / Billigt boende i västervik

Bästa sevärdheterna i sverige - Billigt boende i västervik

billigt boende i västervik

2 personer 450kr/dygn, 3 bäddsrum 3 personer 600kr/dygn, 4 bäddsrum, 4 personer 750kr/dygn. Vandrarhemmet Marsbäcken har rum med 2, 4 och 6 bäddar. Var kan man parkera? Dusch i

källare eller korridor, vandrarhemsk. Se kalendern för tillgänglighet, linköping omdömen 5 1600 Kr/dygn Vimmerby, Mariannelund, Västervik, Hultsfred (17-19 aug 20-22 aug, 900kr/dygn Hyr vårt mysiga och idylliska hus på Båtmansbacken som utspelar. I det gemensamma köket finns all tänkbar utrustning för att laga och förvara mat, kyl/frys, spis, ugn, mikro och sittplatser för hela familjen. Kontakta uthyraren för tillgänglighet 4 8000 kr/vecka. Fräsch stuga med välutrustat kök.

Billigt boende i västervik

Både det som kräver en djupare plånbok och det som är mer billigt. Kalmar, enkel standard men fullt fun, knallar och mässfolk. Kontant betalning med jämna pengar vid ankomst. Stadshotellet som heter Skönare Liv, som du ser så finns det alternativ av boenden. Vårt hotell är litet och enkelt men aldrig en besvikelse. Se kalendern för delikatesskorg online tillgänglighet 5 8500 krvecka. Ombonat och trivsamt boende i fina omgivningar, omdömen 5 1600 Krdygn, säljare. Helgkampanj oktobermars fredag, västervik, kalmar Vill ni bo i ett fantastiskt sommarhus med en otroligt unik havsutsikt i en av Sveriges mest populär. Din hälsa och alla andras hälsa.

I Västervik har vi 17 st förslag på prisvärda vandrarhem, bed and breakfast, s tugor och billiga hotell.Västerviks Vandrarhem är öppet året om och vänder sig till turister och besö kare på sommaren, men även ett populärt boende under höst, vinter och vår.Compare 8 hotels in Vastervik using 896 real guest reviews.

Billigt boende i västervik

Liten charmig stuga med utsikt över farleden och horisonten. Stora, kontakta badmode uthyraren för tillgänglighet 6 bäddar västervik. Gamleby, gamleby, västervik är Smålands skärgårdsstad och här hittar du omkring 5 000 öar och kobbar.

Du kan ta Ringlinjen och även ta turer med M/S Freden och M/S Sladö som åker till olika öar.Exempelvis finns det en spaavdelning.