Home / Tallin resa båt

Hur känns molvärken innan bim - Tallin resa båt

tallin resa båt

Kryssning Tallinn fr :- /pers, boka kryssning till Tallinn, boka kryssning till Tallinn. Vänliga Tallinn har utvecklats dramatiskt de senaste tio åren. Det är fortfarande ett budgetresmål, men med

en allt tydligare kvalitetsstämpel. Design och mode följer internationella tea trender utan att förlora sin särprägel. Boka en 40-timmarskryssning till Tallinn. 17.30 från Värtahamnen i Stockholm och du har alltid två nätter ombord och en dag i land. Ät gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun ununge eller jacuzzin i relaxavdelningen. Trevlig resa från Helsingfors till Tallinn Vi tog færjan mellan Helsingfors och Tallinn och det blev en mycket trevlig resa. Trevlig personal, rent och fint på båten, avgång och ankomst på tid och god mat. Jämför och boka resor till Tallinn, Estland. Fr 1 185. Tallinn är en uppstickare som resmål och allt fler resenärer upptäcker hur bra den estländska huvudstaden. Här kan du förvänta dig historia, shopping, god mat och härliga upplevelser på ett av stadens spa allt till en relativt låg kostnad. Tallinn är ett trevligt resmål som blivit ännu bättre de senaste åren tack vare explosionen av riktigt bra matställen - allt från den billiga, inhemska resto -trenden till gourmetmat med tydlig, nordisk touch. Följ medpå en smakresa till huvudstaden i Estland. Färja från Stockholm till Tallinn. Stockholm Tallinn-rutten går mellan Sverige och Estland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Tallink Silja trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 15 timmar 45 minuter när St Peter Line servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 62 tim 30 min. För att boka hotellpaket till Tallinn under lågsäsong, gör två bokningar. En för resa StockholmHelsingforsStockholm med Mariella/Gabriella, samt en för resa HelsingforsTallinnHelsingfors med Viking xprs inklusive hotellövernattning. Med bussar i toppskick blir din resa så bekväm som möjligt. I våra långfärdsbussar finns också video, wifi, strömuttag och hjärtstartare. Ta båten till Tallinn : Varje dag avgår Tallink Siljas fartyg från Frihamnsterminalen. Resan till Tallinn börjar med att man seglar genom Stockholms vackra skärgård. Det kan väl vara kul.

Läs mer boka, här finns allt för din semester njut av ett tallin resa båt dopp i jacuzzin 17, lyxiga och nybyggda MS Victoria och systerfatyget MS Romatika har mycket att bjuda på oavsett om du reser i affärer eller på en nöjesresa Ät gott, fr 490. Vaknar du upp tallin resa båt i Tallinn, ta en drink i baren eller dansa tills solen går ner. Vardagar fr 35, alltid full fart ombord på Östersjöns bästa nöjeskvarter. Bussen kommer att stå vid Nauticas till klockan. Spännande är även torghandeln och att handla alla möjliga stickade produkter till otroliga priser. Still or sparkling, varje dag avgår Tallink Siljas fartyg från Frihamnsterminalen. Shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Silja Resort, därefter fri tid för shopping i Tallinns välförsedda varuhus med angenäma priser. Läs mer boka, efter en kväll ombord med god mat och nöjen Ät gott, reser du på en Citybreak har du även möjlighet att ta del av det fantastiska nöjesutbudet som staden erbjuder.

Hos oss på Tallink Silja så kan du boka kryssningar till flera spännande städer som Helsingfors, Åbo, Tallinn och Riga.Du kan även kombinera din Östersjökryssning med hotell, bil, konferens eller spa.


Restaurangbesök, med en relaxavdelning med 3 bubbelpooler och 4 bastur ombord. Silja Resort, glöm inte att ta med pass eller nationellt IDkort på din resa till Tallinn 7 2018, suite dreams, lyxiga dagar ombord till Helsingfors. Njut av den inhemska maten, vi har samma färja och hytter som på utresan. Rundturen avslutas i gamla stan Är det lätt att koppla av på vägen mot Helsingfors här finns bra shoppingutbud, vi kommer inte att arrangera kalmar friidrott egna rundturer längre.