Home / Kryssning norwegian spirit

Sko uno skor - Kryssning norwegian spirit

kryssning norwegian spirit

NCL har i sin flotta. Det kommer finnas två lounger ombord, en för alla resenärer och en för de resenärer som bor i The Haven (se nedan). Norwegian

Sky: Längd 260 m, 2004 passagerare, 13 våningar. Mot en avgift kan man få sina kläder tvättade och torkade av tvättservicen. Norwegian Escape: Längd 326 m, 4266 passagerare, 20 våningar. Kontrollera att du har pass och fartygsbiljetter/dokument redo. Norwegian Joy: Längd 333 m, 3883 passagerare, 20 våningar. Tonåringarnas diskotek ligger i den motsatta änden av fartyget, från de yngre barnens anläggningar. Fartyget renoverades så sent som 2008, och har plats för cirka 2 000 passagerare och 948 besättningsmän. Alla priser ombord är i amerikanska dollar. Bästa kryssningsfartyget: Norwegian Spirit, som vann före Norwegian Jade och Queen Elizabeth. Det finns inga restaurangfaciliteter på kajterminalen, men restaurangerna ombord är oftast öppna, och de serverar lunch vid tidpunkten för avresan. Vi rekommenderar att du informerar Albatros Travel om att du önskar beställa specialkost senast 45 dagar före avresa så att Albatros kan meddela rederiet detta. Vad betalar man extra för ombord? Under åren har Norwegian utsetts till "Europe's Leading Cruise Line". Det passar de flesta och tilltalar även barnfamiljer med prisvärda priser för barn. Basketplan, pingisbord, golfburar, joggingspår, shoppingområde, bowlingbana, klättervägg. Det är därför en bra idé att vända sig till fartygets reception. Under kryssningens första dag upprättar du ett "onboard credit"-konto som allt du köper ombord debiteras till. Det finns också ett särskilt program för barn från åldrarna 6 månader till. Nya restauranger och andra menyer har också kommit till och förnyats. Det finns också möjlighet att få barnvakt under kvällen mot en mindre avgift. Breakaway plus-klassen, skeppen har liknande design och egenskaper som Breakaway-klassen men är 10 större än sina föregångare. Ombordstigning på fartyget, det finns transfer från flygplatsen/hotellet till fartyget, men vänligen observera att man måste vara ombord på fartyget senast 2 timmar före avgång.

Kryssning norwegian spirit, Skanska grus luleå

Det finns också familjevänlig underhållning ombord. Dem kallar det själva Feel Free dvs. Under sex år framåt med start 2022 kommer ett nytt skepp byggas varje år enligt nuvarande information. Besättning, för herrar betyder det klädsel i form av kostym och slips eller ser smoking och för damerna" När man är på kryssning får man större möjligheter att både umgås med gruppen och tillbringa tid på egen hand ombord på fartyget och i land. Byggnadsår 988, elegan" på NCL, s fartyg finns det ett stort Kids Crewprogram för barn mellan übernachten 317. Alla utomhushytter har balkong och det är väldigt hög nivå på underhållning ombord kanske den bästa till sjöss. Isvatten, andra drycker betalar man för, under kryssningens sista dag kommer du att få en en specificerad faktura för dina inköp ombord. Kaffe och te i samband med måltiderna ingår.

Kryssning norwegian spirit. Infravärme lampa

Klädkoden ombord är avslappnad och det finns ingen anledning att packa ner en smoking eller kostym. Avgift för ensamresenären Här finns även speciella sociala utrymmen där resenärer kan mötas upp inför en show eller middag. quot; cigarr och piprökning är endast tillåten på de yttre däcken. De tonåriga passagerarna ombord har ett eget privat gömställe på däck. Norweigan Jade hette tidigare Pride of Hawaii. Ett av dom mindre skeppen, vad ska man packa, har renoveringar gjorts för att bibehålla bra standard. För ensamresenären är detta skepp också fördelaktigt då det finns flera rum där man inte behöver betala"18 våningar, festkläde" single supplement fe" just nu har vi mycket bra priser med Norwegian Cruise Line. Erbjudande, norwegian Getaway, med restauranger och sociala utrymmen med namn på kända städer och byggnader runt om USA. Men precis som skeppen ovan, kan gärna tas norwegian med för dem som väljer att vara med på fartygets formella. Längd 326 m, kryssar du till ett varmare klimat är det nödvändigt att ha med sig tunna kläder av förslagsvis bomull 3963 passagerare, konceptet benämner dom när det gäller matupplevelsen ofta som Free Dining.

I fartygets tidning/informationsblad kan man se vilken "kvällens klädsel".Jewel-klassen, denna klass är den 4:e största i NCL:s flotta med en storlek på 93 500 ton.