Home / Ica spa arken

Attendo område 3 västerås - Ica spa arken

ica spa arken

från kryssningar till hotellövernattningar och kurhotell. Ibland behöver man en romantisk weekend på tu man hand, så varför inte ge den du tycker om något extra i form

av ett spapaket? Guldkant, unna dig en skön spa -behandling! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken. Pris från 1590:-/person, läs mer, höstbadet 28/10-1/11, ett riktigt bra erbjudande med en övernattning, 2-rätters middag och Art Garden. Spa på ankomstdagen, pris från 1190:-/person, läs mer. Vid bokning online behöver vi dina kortuppgifter för att garantera din bokning men betalning sker först vid ankomst. Du kan även välja om du önskar att enbart beställa en spadag, eller en helg helgs avslappning på något av de hotell vi samarbetar med. Livet är till för att njutas av och vad är bättre än att verkligen ta hand om både kropp och sinne på ett spa. ICA -kort vid incheckning. Tillbringa en heldag på ett spa med härlig lunch och skönt poolhäng, eller boka en hel helg.

Ica spa arken: Infraröd panel

Fri tillgång till Art Garden, kanske för hela familjen, pris. O Och du kan välja bland massor av hotell och ica spa arken behandlingar runt om i Sverige. M Kom ihåg att ta med det och lämna vid incheckning. Ankomst söndagar eller måndagar, med reservation för begränsad tillgång, välj vilket spapaket du vill ica spa arken ge bort och lägg det i din varukorg.

Förläng helgen med hotellövernattning och spa en söndag eller måndag.Unikt spaerbjudande till dig som har.


Ica spa arken. A event stockholm

Unikt spaerbjudande ica till dig som spa har. Kanske fyller mamma eller pappa jämnt och ni vill fira dem genom att ge bort något som de kommer att minnas länge. Ett spapaket är alltid en uppskattad gåva och passar lika väl att ge bort på bröllopsdagen som till födelsedagen. Pris avser del i Litet dubbelrum, boka rum frukost, avresa.