Home / Träffa vänner som vuxen

Mil avstånd - Träffa vänner som vuxen

träffa vänner som vuxen

har troligtvis några arbetskollegor som du kan hänga. Var inte blyg, ta för dig. Eller sätt upp en lapp på porten om att fira in våren med

en grillkväll tillsammans? Först och främst: Fundera på vilken sorts vänner du behöver. Det är svårt att hitta nya vänner som vuxen, oavsett om man bor i samma stad som man föddes i eller om man som jag har flyttat till ett helt nytt land. Folk har generellt en ganska tight umgängeskrets och alla försöker få in så mycket i sina liv med familj, jobb och träning att det inte alltid finns tid över för att lära känna nya vänner. . De flesta här på jorden vill alltid träffa nya härliga människor. Våga fråga nya kollegor om ni ska äta lunch tillsammans eller ansträng dig för att småprata extra mycket med de du tycker verkar trevliga. Visst kan det vara svårt att hitta ett naturligt tillfälle, men det bör ju vara sommarfest/julfest/kickoff eller något med jobbet, så det enda du behöver göra är att umgås med de som har mycket folk omkring sig. När min redaktör bad mig att skriva något om att hitta vänner i vuxen ålder så kunde hon inte ha valt ett mer passande ämne. Svenska kyrkan levererar, om du är utomlands så är svenska kyrkan ett bra sätt att träffa andra svenskar. Jag har också letat efter vänskapsforum här på nätet men det har inte gett så stor utdelning. Det är inget konstigt att gå ut själv och ta en kopp kaffe eller. Ja då skall du troligtvis inte leta efter nya vänner på den lokala pizzerian eller boxningsklubben. Börjar du med en sport eller någon slags intresse ( orkester, matlagningsgrupp etc. Gå ut själv, denna punkt kan verka skrämmande, men det är oftast bara jobbigt första gången du gör det. Gå med i en Facebookgrup, det finns Facebookgrupper för allting. Vi som gillar biodling eller vegetarianer som bor i Göteborg. Medborgarskolan och Folkuniversitetet är bara två av många ställen som håller i kurser mellan himmel och jord. Även om den filmen så klart är en överdrift så har den rätt på väldigt många sätt.

Kollegor är för många en outforskad källa till fantastisk vänskap. Det här kan så klart vara svårt om du är helt ensam. Nu är detta så klart grovt generaliserande. Emilia, här kommer mina 9 bästa alcudia tips för att kompisragga. Våga ta kontakt, billgren, och det kommer hjälpa dig att hitta dem.

Här är 5 sätt att skaffa nya vänner som vuxen:.Idag äger de allra flesta en smartphone och utbudet av kompisappar växer stadigt.GoFrendly är en app enbart för tjejer.

Shares mc4wpform, eller någon att träffa vänner som vuxen öva din spanska med. Men kom då inte och säg att du minsann aldrig får chansen att träffa träffa vänner som vuxen nya vänner. Vad har du saknat i dem. Laddar nästa artikel, skulle det inte vara roligt att plocka fram ditt gamla intresse igen. Previous PostHitta nya vänner i Uppsala. Eller så letar du efter någon som delar samma passion som dig inom ett speciellt ämne. Emma svensson, jag känner ingen här och om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig stundtals väldigt ensam.

Lite hårda visdomsord, kom ihåg att allt i slutändan är ditt ansvar.Ofta behöver man vara lite på för att något ska hända och inte bara vänta på att någon annan ska ta initiativet till att höra av sig.