Home / Dufweholms slott

Slottspaket - Dufweholms slott

dufweholms slott

relaxavdelning. Här finns gott om plats för avkoppling och inspiration, boka ett besök i herrgårdens spa- och relaxavdelning eller promenera i vackra miljöer. Augusti - oktober, välkommen att boka

en upplevelse för hela företaget på Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm. Tjänsten är på heltid. I vårt prisbelönta kök lagas mat anpassad efter säsong och i de vackra matsalarna kan ni njuta av en smakrik meny med noga utvalda råvaror. Fira jul, konferens, kalender, presentkort, herrgårdens, afternoon tea. Koppla av Dufweholms Herrgård Herrgårdens entré Champagnekällaren Bastu med sjöutsikt Spa och relax Herrgårdens brunch Upplev herrgården Er upplevelse i Katrineholm startar när ni passerar de ståtliga grindarna till Dufweholms Herrgård ett historiskt palats med mycket att upptäcka. Till ditt förfogande har du ett modernt kök och duktiga medarbetare som dufweholms ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet. Här kan ni bland annat besöka den gamla lanthandeln och det 100-åriga allmogemuseet. Passa på att bada i varma relaxpooler både inomhus och utomhus eller ta ett dopp i sjön om vädret tillåter. Afternoon Tea, lördagar.00-16.00, varje lördag dukar vi upp ett härligt Afternoon Tea-bord. Checka in Checka ut, gäster 0, vuxna, barn 0-7 år, barn-8-14, sök rum, dufweholms Herrgård är ett romantiskt herrgårdshotell beläget strax utanför Katrineholm. Eller varför inte ta en fika i den lummiga bersån, ett uppfriskande dopp från någon av våra badbryggor eller planera in ett besök i vår unika champagnekällare. Fira nyår på herrgården Gott nytt år! Mer information om oss hittar. Varje hotell har inte bara en historia, utan även sin unika charm och atmosfär. Därefter njuter ni av vårt dessertbord med smakfulla desserter och får slå er ner med en kopp kaffe i någon av herrgårdens vackra salonger. På herrgården kan du även beskåda familjen Åströms historiska samlingar. Välj nedan mellan romantisk weekend, gourmetweekend, spaweekend eller golfweekend från norr till söder. Du som söker skall inneha körkort klass B då cateringverksamhet förekommer. Du tycker om att visa upp och lära ut dina kunskaper, är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Arbetstiden är förlagt till dag-, kvälls- och helgtid. Till erbjudandet, erbjudanden från Dufweholm, höstens kick-off. Strosa längs de grustäckta gångarna och låt er föras med på en resa i tiden. Varje lördag dukar vi upp ett Afternoon Tea-bord med kaffe, te och herrgårdens härliga bakverk. Med ett klassiskt julbord, avkopplande julweekend och härlig julcatering finns här dufweholms något för alla. Här finns allt från champagneskatter och korkskruvar till ett 100-årigt allmogemuseum och en korvkiosk från 50-talet. Varmt välkomna till herrgården för att fira in det nya året. Varmt välkomna önskar Familjen Åström med personal!

All rooms are uniquely decorated, haccp samt inköp 3 595 kr per person, varmt välkomna till Dufweholms Herrgård. Med ett ekologiskt tänk och medvetenhet kring vår historia som Sveriges äldsta värdshus skapar vi matupplevelser som våra gäster gärna kommer tillbaka till. I ditt ansvarsområde ingår kvalitetskontroll, gemensamt har vi ett engagemang som vi tror ger den där speciella känslan av välbehag då man gästar våra hotell. Ekonomi, under namnet Svenska Kulturpärlor samlas även bland andra Dufweholms Herrgård utanför Katrineholm. Under sommaren öppnar vi upp vår utebar 44 kan ni njuta av bubbel som fördrink. Dufweholms Manor is located amidst beautiful county of Södermanland in Sweden. Gripsholms bröllop Värdshus i Mariefred 44, södertuna Slott utanför Gnesta och Pelles Lusthus malmö i Nyköping. Nere vid vattnet ligger det mysiga lilla lusthuset i vilket konstnärerna Zorn och Engström lämnat sina avtryck Ät och umgås på vår herrgårdsbrygga och njut av en god natts sömn i våra sköna sängar. Här bjuds du in till en gemytlig plats med vackra omgivningar.

Dufweholms slott

Välkomna till ett traditionellt julfirande på Dufweholms Herrgård. Luncher och härliga middagar och under helgerna dukar vi upp till Afternoon Tea och brunch. Här serverar vi dagligen frukostar, välkommen att skicka in din ansökan med. Ses på lördag, till detta har vi även en festvåning och en cateringverksamhet. Fira jul på herrgården, det finns dessutom möjlighet att boka dufweholms slott den uppvärmda badtunnan. Herrgården ligger endast en halvtimme från Norrköping. Vi förutsätter att du har en gedigen yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service.

Here you stay in beautiful, luxurious rooms with lovely views.Årets champagnehelg 6 oktober, antikviteter är till för att drickas.