Home / Helgkryssning från stockholm

Outlet köp online - Helgkryssning från stockholm

helgkryssning från stockholm

väder var det och plus all öl som sprutades. Att dricka till fanns vitt vin, rött vin, mousserande rosé, alkoholfritt vitt vin och alkoholfritt jordgubbsvin, cola osv. Fan

vilken grym resa jag hade. Det var varmt och skönt hela tiden men mitt på dagen var det alldeless för varmt. Jag som är van att sova 9-10 timmar liksom. Fabian och Johanna Fabian och Ronald Elin och Linnéa Student nu wopppppp! Det var kycklingfilé med krämig svampsås och pommes. Och allt annat skit ligger ouppackat i resväskan.

Skor, förrätten bestod av jätteräkor i kokande oljasås. Bara för täckbyxor stretch mig, med mat 46 grader i slen och 3035 i skuggan. Och även mamma och pappa för att de slet så mycket för denna dag. Jag sprang snabbt upp till den nyrenoverade terassen och satte mig i den sköna soffan för att avnjuta den starka solen och titta ut över husen. Tånaglarna och naglarna är målade i samma rosa nyans som klänningen. Man har känt temperaturen i klassen öka och att alla har varit så himla taggade på studenten. Presenter och allt annat jobbigt fix. Mina sjuuukt snygga skor som jag köpte i Málaga. Balen igår var hur mysig som helst. Alla har väntat på fredagen den 1 juni som igår kom till oss.

Men vi började i alla fall på Arlanda.Stockholm ungefär vid lunchtid.


Står i spegeln när han tar kort på mig. Det är jättefin utsikt därifrån, l L Studentklänning från H M och studentskor från Belle Shoes Bästa boysen Festfina folket och rosa skumpa som välkomsdrink Jag hann harpan tyvärr inte ta någon bild på maten men det serverades dubbelmarinerad fläskfilé. Allt var supergott faktiskt även fast jag inte fick i mig så mkt.

Jag hade en jättesöt klänning på mig den kvällen.Fyfan vad gott det var!Den besökte vi varje dag på eftermiddagarna mellan 14:00 och 16:00.