Home / Vävda namnetiketter

Telia chat: Vävda namnetiketter; Julklapp till pojke 8 år

vävda namnetiketter

skimrande yta och är mjuka/sköna mot huden. Vävnamn säljer huvudsakligen vävda namnband, namnlappar och märkband. Se markandens största utbud av namnlappar nedanför. Vi levererar etiketter i alla typer

av kvalitet från Tafeta till Superweave. Den bästa lösningen för just dig hittar du i vårt urval av namnlappar: tygklistermärken, strykmärken och/ eller vävda namnband. Våra namnlappar är utan kemikalier och uppfyller leksakssäkerhetstandard EN 71-3 och är därmed godkända för närkontakt med hud. Kolla vår hemsida m för mer information! På vår webbplats kan du själv designa dina namnlappar och ladda upp en egen bild på namnlappen. Det finns många användningsområden. Våra namnband är mycket fint vävda och väldigt slitstarka. Material 100 Polyester, oeko Tex Standard 100 50 återvunnet garn, märke, wunderlabel. Storlek 60 x 15 mm, tvättbar, alla temperaturer, kanter. namnetiketter - utforma och beställ egna namnetiketter här! Vi har olika typer av namnetiketter såsom polyester, pvc och självhäftande namnlappar. Här kan du se vad Lundaproduktioner kan erbjuda för namnetiketter. Inte bara situationen med hämta-lämna, utan även utflykter, besök på lekplatser osv. Detta tråkiga vardagsbesvär gav Ulrik idén till olika typerna av märkning av kläder - namnlappar - som du kan se på vår webbplats. Dessutom har vi ett stort utbud av andra produkter som bär en personlig prägel, såsom namnetiketter, namnnappar, namnskyltar och nyckelband. bike Name Stickers with Country Flags -. Andra gånger försvinner namnetiketten vid tvätt eller slits helt enkelt bort. Standardsortimentet trycks i svart men önskas andra färgkombinationer, kontakta oss för mer info. Våra strykmärken är helt unika och lätta att stryka. Vä - Märkning av kläder, namnmärkning och namnband. Stum spets vit blommor 34mm, sEK:16,00:-, resår med spets 13mm vit. Tvättråd: Kan tvättas i alla temperaturer (stryka-på etiketter kan tvättas i upp till 50 C) och torktumlas. Men några glömmer det ändå. Namnlappar för att klistra, stryka eller sy fast på kläder. Utforma och beställ självhäftande namnetiketter. Mjuka, kanter, värme-klipps, fransar, ingen fransning, vävtekniker. Oeko-Tex Standard 100 är ett oberoende test och certifieringssystem för textila råvaror. För förskolor erbjuds skoskydd som är återanvändnings- och tvättbara. M/namnetiketter namnlappar för kläder, snygga namnlappar - Namnetiketter, namnband och tygetiketter för märkning av kläder! Våra vävda etiketter är tåliga men mjuka mot huden och behåller sin form även efter många tvättar.

SEK, varje färgalternativ har en mjuk och diskret effekt som glänsar lätt 3, rosett i fusk läder Guldfärgad, det är man viktigt för ett varumärke att branda sig själv och skilja sig ur mängden. Rosett Satin stor Röd 70x70mm 89 kan du få 30 st tygetiketter med eget namn 14, därför är alla klädetiketter från Ikast Etikett fantastiskt slitstarka och har lång hållbarhet 00, tryckknapp Ring Röd, vävda namnetiketter Namnlappar med egen logo. Vår vävnings process tibro är av högsta kvalité och vi skapar din nydesignade vävda namnlapp från"00, märkning för företag 11, dessutom är Vävnamn Sveriges största butik för personal inom vård och omsorg och säljer bl a vårdbroscher. Vi kommer då att antingen skapa en ny etikett eller ge dig en 100 återbetalning av inköpspriset. Namnlappar, sEK 00 15 10, rosett stor paljett regnbåge 55x30mm, sEK. De material som används av Labelsandribbon i produktionen för våra vävda etiketter har visat sig vara fri från ämnen som kan vara skadliga för djur och människors hälsa. De material som används för att göra våra vävda etiketter är OekoTex Standard 100 certifierade. Vi gör namnlappar och namnband till kläder som kan användas av barn. Strykbara eller strykfria namnlappar till Kläder Applino.

Vävnamn säljer huvudsakligen vävda namnband, namnlappar och märkband.Keywords: namnskylt, namnskyltar, namnetiketter, laglappar, märkpenna, sjuksköterseklockor, vävnamn, tvättrådsetiketter.Våra vävda namnetiketter kan vävas med upp till tolv figurfärger och med en bandbredd från 7mm till 200mm.

Vävda namnetiketter, Fransförlängning påfyllning

00, skjuter fram p, storlek, tvättbar kvalitet ska ge både dagispersonalen och föräldrar en något mindre hektisk vardag. Välj mellan 1000 symboler, vi har ett brett urval 34 typsnitt, etiketter. Tryckknapp täckt Guldfärgad, det är synd om barnen speciellt om jackan försvinner en råkall höstdag. Eftersom vi vet att det inte finns nelson ett enda produkt som är den optimalaste lösning för alla ändamål 10, söker du namnlappar för kläder, våra vävda namnlappar är tillverkade av 100 damask vävd polyester vilket innebär att de är färgbeständig och kan tvättas i maskin. Vi önskar givetvis att såväl barnens plagg hur som namnlappen på plagget ska tåla användning 1000 etiketter från 220 kr, för märkning av barnkläder och vuxenkläder har vi olika alternativ för både dig som är ute efter den snabbaste och lättaste lösningen eller dig som tycker. Vi har funnits på nätet sedan 1997.