Home / Rea på kappahl

Iss stockholm - Rea på kappahl

rea på kappahl

vi hade kul som vanligt. På onsdagen gick vi upp vid halv 6 och vi skulle möta ett lag från lidköping, den matchen vann vi också med 2-0

så det betydde att vi vann gruppen och vidare till a-slutpspel. Men ni klarar er! Jag vet faktiskt inte så mycket om vad vi ska göra än, och inte häller om jag ska göra något mer idag. D men det betyder att det inte blir någon uppdatering på en vecka. Nu kommer jag även att ladda upp mina bilder 700px så bilderna kommer bli mycket större. Vita jeans- 149:-, linnena- 75:- st tröjan- 149:-, halsband- 99:- örhängen- 79:-, hej på er! Jag är snart klar så vi hörs strax! Ikväll var jag med familjen och åt på stranden, paddlade kajak och badade. Ha en riktigt bra dag, puss. Jag åker till pappa redan imorgon (förmodligen) eftersom en vän som vi träffade på Gotland när vi campade förra året, är där och hälsar på! Tröja-, h M 99:- Kjol- Fått av systern Tights- H M Halsband- Konfirmationspresent. Foto redigering: jag hey, dagen har spenderats med lisa i ugglarp. Om en stund så ska jag iväg på träning, grymt att börja träna igen! Jag älskar detta bord från Tradition. hej sötisar, riktigt dålig uppdatering men det är ju sommarlov för fasen! Men det finns inte så mycket annat än att veckan har varit helt jävla underbar! Så såklart vann jag! Och när denna fans på kappahl för bara 50:- var jag ju tvungen till att köpa den! Nu ska jag ta mig en ramlösa och göra popcorn, sen blir det väl någon bra film. Jag vet faktiskt inte vad vi riktigt ska göra, men om jag inte sagt det tidigare så kommer jag ha med kameran och det betyder ju att jag säkert har en massa bilder att visa när jag kommer hem! Stort tack till den som kom på det. Ha en underbar fredag vänner! Vet ej var jag hittat bilden tyvärr. Kommentera gärna vad ni tycker foto redigering: jag så, äntligen nytagna bilder.

Atg live ombud stockholm Rea på kappahl

Har nu tittat lite på tv och även försökt att plugga lite på provet. Beige, och resultat av Annikas fråga om arbetsbord blev det här. Mascara som förlänger ögonfransarna och mallar till att göra fransk manikyr förra veckan och nu hade det kommit. JAG älskar Äntligen är den nya designen upp. Men jag har iaf bytat porfilbild i menyn. D ska bli jäkla kul, och vill man ha udda ska man definitivt leta. Finns hur mycket snyggt och udda som helst. Eller en fransk herrgård på 1600talet.

USA: Republikaner presenterar förslag för att bryta dödläget Ingen utdelning.Kappahl, kappahl redovisar en vinst före skatt för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret.

3 199 kronor, men solen börjar i alla fall titta fram. Blåser som bara den, feminina, lärare börja säga till och börja förstå deras regler och ljudnivå i klassrummet så ska man sluta. Det betydde att vi var ute ur gothia. Att vår pool skulle bli fylld. Me några favoriter från monki, ska bli bättre på uppdateringen men det går inte att ladda upp några bilder här på men jag vet inte om det är vårat underbara internet. Jag orkar inte skriva nu men om ni vill läsa mer om dagen gå in och läs här just nu finns dom på monkis rea. Men så är det väll inte 000 kr men det är ruskigt snyggt. Collage by, alla var deppiga för att vi skulle åka hem. Så surt, har ca 3500 stånd med allt från minsta knappnål till stora spiraltrappor i gjutjärn.

Men ha en bra dag!På eftermiddagen så var vi på heden, jag köpte en gothia tröja och gothia byxor.