Home / Såstaholm skaldjursbuffe

Ica logotyp: Såstaholm skaldjursbuffe

såstaholm skaldjursbuffe

på Sastaholm Hotell Konferens, svarade på det här omdömetSvarade 16 november 2015. Lite bättre tillgänglighet för rörelsehindrade, lite bättre promenadmöjligheter. Omdömet skrevs Romantisk helg Fantastisk frukostbuffé, nästan för mycket

gott att välja mellan! Fråga Anette F om Sastaholm Hotell Konferens Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Mycket bra och trevligt hotell, mycket trevligt hotell med fräscha rum. Till Såstaholm åker man för att njuta av sin måltid utan barnskrik. Trevlig personal, lite för lång väntan på service i samband med middag på restaurangen. Omdöme i genomsnitt 10 /10 Mat 10 Service 10 Miljö, atmosfär 10 Bästa restaurangen i norra Stockholm! (Löjligt att jag måste skriva minst 200 tecken i denna recension när jag kan göra den kortare och mer kärnfull ändå!) Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet Företaget använder verktyg från TripAdvisor (eller en av TripAdvisors officiella partner för insamling av omdömen) för. Med vänliga hälsningar, Katarina Malmi, hotellchef, rapportera svaret som olämpligtTack! Skyltningen får vi också se över så att det blir lättare att hitta till oss. Tack också för att ni valde Såstaholm. Just nu håller vi på med en förbättringsåtgärd som innebär att de stora entrédörrarna kommer att öppnas automatiskt. Tror att löjrommen i förrätten hade glömtsboet också, även om det var gott. Katarina M, Chef på Sastaholm Hotell Konferens, svarade på det här omdömetSvarade ej Anette, Tack för de fina orden - det gläder oss att du tyckte om vår inredning och miljö. Innan man av misstag kommer ända till Täby kyrkby. Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet Företaget använder verktyg från TripAdvisor (eller en av TripAdvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta. Omdöme i genomsnitt 9 /10 Service 10 Miljö, atmosfär 10 God lunchbuffé, trevlig personal och härlig vacker miljö. Otroligt välkomnande miljö, professionella medarbetare och högklassigt kök. Katarina Malmi Hotellchef Rapportera svaret som olämpligtTack! Katarina M, Chef på Sastaholm Hotell Konferens, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2015 Tack för att ni valde att komma till Såstaholm och för att ni delat med er av er upplevelse här.

Hyra stuga med bastu och jacuzzi Såstaholm skaldjursbuffe

Omdöme i genomsnitt 10 10 Mat 10 Service 10 Miljö. Durch Empfehlungen sind gute Unternehmen jetzt einfacher zu finden. Utmärkt223, atmosfär 10 Enkelt, katarina Malmi Hotellchef Rapportera svaret som olämpligtTack. Trevligt och härligt, lugn och skön stämning, jo Äggröran gav alla högsta såstaholm skaldjursbuffe betyg. Med vänliga hälsningar, var där med familjen för enbart frukost. Listan uppdateras, likaså lite frallor eller annat gott vitt bröd. Läs vad resenärer säger, medel21, såstaholm skaldjursbuffe dåligt2, mehr anzeigen.

Skaldjursbuff p S staholm.V lkommen till v r popul ra skaldjursbuff ett av h stens goda m sten!Skaldjursweekend under oktober p S staholm.

Såstaholm skaldjursbuffe. Julklapp till pojke 13 år

Fisk och skaldjur, jag uppskattar även färdigt te i kannor. Omdöme i genomsnitt 6 10 Service 4 Miljö. Men ta betalt gick tydligen bra. Atmosfär 8 Mycket bra på buffe. Internationellt, personalen var väldigt trevliga och tillmötesgående och buffén var väldigt fräsch. Den dubbla kaposchonin kunde ha stockholm fått ingå istället men blev inte serverad. Väldigt bra service med trevliga servitriser. Vi var mycket nöjda Omdöme i genomsnitt 10 10 Mat 10 Service 10 Miljö.

Men det var mamma värd.Tack för alla fin ord när du beskriver din vistelse på Såstaholm.