Home / Sl ladda reskassa

Kavaj outfit herr, Sl ladda reskassa. Golfbanor sörmland

sl ladda reskassa

vårt personuppgiftsombud på nedan angiven adress eller på telefonnummer. Vidare kan du när som helst själv ändra eller ta bort uppgifter för ditt konto på Mitt. Jag vill få

nyhetsbrev och erbjudanden från. SL lämnar inte ut några uppgifter om dig till tredje part, förutom i de fall det behövs för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig. Då fylls din reskassa på med norwegian nice stockholm 200 kronor, så snart som pengarna tar slut i den. För att du ska kunna registrera ditt SL Access-kort och få tillgång till förlustgarantin behöver vi ditt personnummer och du måste ha en folkbokföringsadress. En stor fördel med reskassan är att du kan skydda ditt SL Access-kort med innehåll med SL:s förlustgaranti. Efter fyra aktiviteter för vuxna stockholm misslyckade försök kommer du i stället att få en faktura hemskickad och du spärras från att beställa automatisk påfyllning igen. Reskassan fylls inte på i förväg, även om du bara har några kronor kvar i den. Personuppgifterna utgör vidare underlag för marknads- och kundanalyser, affärsuppföljning, affärs- och metodutveckling samt riskhantering. Kundtjänst kan hjälpa, om du har några problem med tjänsten, eller om du behöver hjälp med inställningar, kan du alltid ringa till kundtjänst på telefonnummer. Reskassan är bäst för dig som reser så sällan att en periodbiljett inte lönar sig. .

Sl ladda reskassa

Beställa tjänsten, säkerhet kring personuppgifter, här hittar du de allmänna köp och resevillkoren. S periodbiljetter lagras i högst 60 dagar varefter uppgifterna anonymiseras. Du har rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt få ut information om vilka personuppgifter som vi behandlar avseende dig. SL ansvarar för att behandlingen av de personuppgifter som du lämnar i samband med registreringen av ett Mitt SL konto följer Personuppgiftslagen 1998. Allt du behöver göra är att använda ladda ditt SL Accesskort i en spärr eller en annan kortläsare i trafiken. Resehistorik hänförlig till SL, inga pengar på kontokortet, de resor du gjort det senaste dygnet ligger lagrade på kortet och kommer in i systemet under natten. Så är tjänsten i gång Är du över 65 år, eller beställa ett helt nytt kort som du får skickat till dig.

Du kan även använda ett, sL, access-kort du har sedan tidigare.SL, access-kortet är ingen biljett i sig, du måste ladda det med.

Tallink spa & conference hotel tallinn viro Sl ladda reskassa

S försäljningsställen, reskassan är alltså biljettpengar du har laddade på ett SL Accesskort. Alla som är mellan 20 och 64 år åker på vuxenbiljett. Reskassan är det värde de pengar du laddar på ett SL Accesskort och som du kan resa för. Ett SL Accesskort kostar 20 kronor och du hittar det hos de flesta. S försäljningsställen, s allmänna köp och resevillkor punkterna Även om du bara reser någon gång ibland så är det smart att ha ett ULkort laddat med reskassa liggandes. Vid registrering av ditt SL Accesskort på Mitt SL behandlar SL personuppgifter såsom. Personuppgiftsombud 105 73 Stockholm, personuppgifterna kan även reskassa komma att användas för direktmarknadsföring och erbjudanden från 5 och 5, det gör du i SL Accessautomaten. Syftet med Mitt SL är att SL ska kunna erbjuda personligt anpassade tjänster och produkter samt att skapa en individuell kommunikation med varje kund som registrerar sig. Du kan även använda ett SL Accesskort du har sedan tidigare.

Telefonnummer, e-postadress, dessa uppgifter behöver vi för att kunna utföra vårt uppdrag gentemot dig som kund och för att kunna kommunicera med dig.För att kunna skapa ett konto med personnummer måste du ha fyllt.När du registrerar dig hos Mitt SL ber vi dig om: Namn, personnummer, adress.