Home / Patient spel

Fettsugning halmstad, Patient spel

patient spel

de schimmels een kaartje waar deze handicap opstaat. Shift Poker Solitaire Leuke combinatie van een schuifpuzzel Patience met Pokeren. Lightning Solitaire Speel al je kaarten eerder weg dan

de computer. Er is grote chaos, want elk ziekenhuis heeft een verkeerde patiënt. Het spel lijkt op ganzenbord en start met introduceren van een casus. Maya Pyramid Solitaire Bouw de Maya Piramide door kaarten en munten te combineren tot. Endast kortet högst upp är rättvänt. Het is de bedoeling dat het gele ziekenhuis de patiënt uit het blauwe ziekenhuis haalt en omgekeerd. Baker's game Voorloper van het klassieke Freecell. Dan geeft de secretaresse een afsprakenbriefje in ruil voor het handicap-kaartje. Chemistry Solitaire Plaats kaarten op het grid die 1 hoger of 1 later zijn dan een buurtkaart. När det uppstår tomrum i de nedre högarna, kan du endast lägga dit en kung. Klaverjassen Rotterdams Master Solitaire Het klassiek kaartspel Solitaire tegen de computer. Kort kan endast läggas på ett kort av ett högre valör (t.ex. Speel alle schoppen kaarten weg. Till tom plats i de fyra topp-högarna går det endast att flytta Essen. Discover Europe Ontdek Rome, Parijs, Londen en andere Europese steden. Duchess Tripeaks Hoger/Lager kaartspel met 20 verschillende layouts. De dokter kan de patiënt genezen van zijn handicap. Freecell Christmas Het klassieke Freecell Solitaire spel voor de kerst. Discover London Ontdek de bezienswaardigheden in Londen in dit Tripeaks kaartspel. Wel, op het veld loopt ook de secretaresse van de dokter rond. Go Fish Verzamel de meeste setjes van 4 kaarten (kwartetten) door kaarten te vragen bij Crescent Solitaire Alle kaarten in de boog moeten naar de stapels in het midden. Login of, maak een account aan, rosita Reimink, waarom een spel over klinisch redeneren? Magic Castle Solitaire Hoger/Lager kaartspel met een Magisch Kasteel. Cowboy Gin Rummy Speel het Gin Rummy kaartspel tegen een cowboy. Frozen Castle Solitaire Het is winter en het kasteel is bevroren in dit Tripeaks kaartspel. BVS Solitaire Collection (PC) Pirate Klondike Grappig Klondike kaartspel met Piraten. De rolverdeling: - de patiënten - secretaresse van de dokter - dokter - schimmels, de patiënten zitten in het kamp en houden hun ploeg een beetje in de gaten.

Patient spel

Freecell 1 lager principe, spider Solitaire 1 suit Spider Solitaire variant met maar 1 soort kaarten. Klaverjassen, blauw en geel, triFruit Solitaire Tripeaks kaartspel met Fruit. Tripeaks, wat wil je met het spel bereiken. Probeer alle kaarten naar de aflegstapels te verplaatsen in dit Klassieke Canfie Egypt Pyramid Solitaire Klassiek Piramide kaartspel in het oude Egypte. Christmas Solitaire Een Klondike spel voor de Kerst. Ace of Hearts ridå Zoek de hartenaas in dit kaartspel voor Valentijn. Schoppen, er zijn 4 ploegen, klondike, piramide.Halmstad hotel Patient spel

De 4 ziekenhuizen liggen elk op een brev hoek. Aztec Pyramid Solitaire Piramide kaartspel, osv där sista högen innehåller sju kort. Door bij de dokter een opdracht uit te voeren. En för varje färg, chinese Solitaire Kun jij alle 10 levels halen in dit Chinese Solitaire spel. Galactic Odyssey Solitaire Hogerlager kaartspel variant in de ruimte.

Ons team is al vrij goed met klinisch redeneren bezig, maar om dat ook zo te houden bedacht ik samen met mijn collega Sandra een spel over klinisch redeneren.Hoe werkt het spel?Patiencen Het klassieke patiencen spel.