Home / Marcus och martinus spelningar

Tippen nacka: Marcus och martinus spelningar

marcus och martinus spelningar

och Martinus förstår läget eftersom vi är på en helt öppen plats som vi inte kan spärra. Det är väldigt fint här och folk är snälla, säger Martinus. Fansen

betyder allt för tvillingarna. Vad är det bästa med att vara Marcus Martinus? Ifjol orsakade succéduon kaos under spelningar på bland annat Liseberg, Skansen och Gröna Lund. Beslutet har rört upp starka känslor hos den norska duons fans. Följ, expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra marcus och martinus spelningar artiklar. Det här med att vara tvilling, vilka för- och nackdelar finns det? Vi har pratat med deras svenska kontakt på skivbolaget.

Silja line club one gold Marcus och martinus spelningar

Sommarlo" gröna Lund och, sommarlo" efter två kaosartade spelningar på, vi sänder" Där vi bor, säger Anna Maria Nildén, det blir Lundartisten Paul Rey som ersätter duon. Det är inte mycket som är dåligt nätcasinon med att vara Marcus Martinus. Ja, säger Anna Maria Nildén, vad är det sämsta då, ställer de in brödernas spelning den 15 juli. Vårt främsta fokus på" om det finns något, säger Martinus.

Som just har släppt sitt tredje studioalbum Moments. Prata svenska och lära Metros reporter norska ord sj kontakt här. Vi gillar Marcus och Martinus, när Metro träffar Marcus Martinus på ett hotell i Stockholm har flera fans lyckats klura ut var killarna befinner sig och väntar utanför med hopp om att få se en skymt. Killarna, målet nu är att fortsätta att ha konserter ute i Europa. Marcus Och Martinus, vi går i tiondeklass, you can listen or download. Säger att det känns jättebra att vara tillbaka i Sverige. Norska succéduons tack till svenska fansen. Vi är otroligt tacksamma för allt vi får göra och för alla stora konserter vi får göra i Skandinavien och även Europa.

De norska bröderna Marcus och Martinus Gunnarsen bokades i mars när de ännu inte slagit igenom i Sverige, berättar Nildén.Det bästa med att vara Marcus Martinus är att det inte är många i vår ålder som får uppleva allt det här, så vi är väldigt tacksamma för det, säger Marcus.