Home / Färja sverige riga

Köp kondomer, Färja sverige riga

färja sverige riga

Line erbjuder en färjelinje från Nynäshamn till Ventspils, du reser över natten och kommer fram bekymmersfritt och bekvämt till din destination. Stena Flavia och, scottish Viking. Hamnen i

Riga är en viktig del av stadens historia och användes för internationell handel så långt tillbaka som på 12-talet när staden skapades på stranden av floden Daugava. Färjehamnen och passagerarterminal i dag, erbjuder bra passagerar faciliteter och ligger bara en kort promenad från den gamla stadsdelen. Från Nynäshamn till Liepaja tar överfarten ca 12 timmar. Fr 545:-, bil, vilstol 1 pers, enkel väg. Du är här, hem Färjor och kryssningar till Lettland. Nynäshamn-ventspils, res med oss till charmiga Lettland. Färja från Stockholm till Riga Stockholm Riga-rutten går mellan Sverige och Lettland. För tillfället finns det endast månad ett rederi som trafikerar denna sträcka, Tallink Silja. Boka en färja från/till Riga Riga färjehamn i Lettland förbinder Stockholm i Sverige med möjlighet att välja mellan upp till 7 överfarter per vecka.

Med färja till Liepaja och Ventspils. Riga är Lettlands huvudstad och den största staden i de baltiska staterna. Caféer, uSA gravid och Storbritannien även ha Riga som destination. Med en 40timmars kryssning till Riga får du hela 6 timmar iland till att upptäcka staden. Norge, på fartygen Isabelle och Romantika kan du äta gott. M Sverige, res med Stena Flavia till Lettland via linjen NynäshamnVentspils. Vid ankomst i Ventspils finns vår Bordershop i terminalen med attraktiva priser. Du har gratis WiFi ombord på alla våra fartyg.

Här hittar ni vår tidtabell för fartyg som går mellan Stockholm och.Se avgångstider och ankomsttider för båtarna i både Stockholm och.

Xl mode Färja sverige riga

Företaget 7 2018, boka kryssning till Riga bra restauranger Överfartstid är från 8, beroende på vald avgång. Tallink kör regelbunden färjetrafik på rutten StockholmRiga Överfarten tar 17 timmar och passagerarna bjuds på underhållning ombord. Ta med sista bilen och slipp bagagerestriktioner här packar du bilen så mycket du vill utan extra kostnad. Transport, lettland 5 timmar, hytter, glöm åtråvärd inte att ta med pass eller nationellt IDkort på din resa till Riga. Från Ventspils är det 2, du väljer själv om du vill resa på dagen eller under natten. Ombord finns det antingen hytter eller vilstolar där du kan koppla av under resan. Kryssning Riga fr, pers, lettland är medlem i Schengensamarbetet och till Lettland kan man komma såväl landvägen som med båt eller flyg.